פסטרמה טופו של מורן
פסטרמה טופו, כי זה טעים וקל להכנה
כבר תקופה שאני מתכננת להכין ובהשראת מורן גם אני הכנתי, דרך מעולה להשתמש בטופו שנשאר ולהרוויח ממנו שדרוג לארוחות.
מורן הכינה מטופו קשה, אני מטופו קדיתא החלומי (טופו רך) והמסקנה היא שמכל הסוגים אפשר ???? אז בפעם הבאה שישאר לך טופו ממליצה להכין.
בתמונה: חצי חבילת טופו שנשארה למורן והפכה לפסטרמה מענגת.
רכיבים:
טופו
תיבול לפי הטעם.
מורן תיבלה: כפית סילאן, כפית חרדל דיז'ון, כפית פפריקה מעושנת, כף סויה וכפית רוטב ברביקיו.
אני הכנתי עם תיבול: כף שמן זית, 2 כפיות חרדל דיזו'ן, כפית סירופ מייפל, 3 כפות סויה, כף פפריקה מעושנת, כפית שום גבישי.
לשלב בכריך עם חסה/רוקט/עגבנייה/חרדל דיז'ון ומלפפון חמוץ ולהתענג!
אופן ההכנה:
מספיגים את הטופו בנייר סופג ומחוררים עם קיסם מסביב,
מתבלים ומשרים ברוטב לשעה לפחות ואז מכניסים לתנור על טורבו ב 200 מעלות ל 20 דקות.
מחכים שיתקרר היטב ופורסים.
כיצד נתייחס?
כחלבון בהתאם לסוג הטופו הנבחר.
